Catalog preturi pompe de caldura
Am reusit insfarsit sa lansez prima versiune a catalogului de pompe de caldura. Catalogul contine cele mai uzuale pompe de caldura din gama celor mai cunoscuti producatori de pompe de caldura. Poti descarca acum catalogul de preturi pentru pompe de caldura

catalogul_pompe_de_caldura_automatic_flow_-_pompe_de_caldura-1 (3)

In prima versiune am inclus preturile pentru pompele de caldura Hitachi, Mitsubishi Electric, Mitsubishi HI, Rotex, Chofu, Maxa, Wolf, Heliotherm, Panasonic. Sper sa largesc baza de furnizori cu cat mai multi funizori de pompe de caldura. Partea buna la acest catalog este ca pe langa pretul pompelor de caldura poti vedea o comparatie a COP-ului declarat la A7/W35. Adica temperatura aerului de 7 grade si temperatura agetului termic pe tur de 35 de grade. Nu am inclus toate pompele de caldura sau toate versiunile pe care le are un producator, pentru ca ar fi fost un catalog mult prea stufos. In principiu am introdus versiunile basic cu accesoriile minime incluse. Daca vrei o oferta personalizata sau mai multe detalii despre un anumit produs trebuie sa ceri o oferta personalizata. Noutatea este ca am introdus si cateva pompe de caldura sol-apa si apa-apa. Aici tot asa puteti sa comparati perfomante si preturi. O sa extind catalogul si cu cateva solutii de pompa de caldura cu evaporare directa in sol, pe tema asta o sa revin si cu cateva articole. In catalog sunt incluse si cateva pompe de caldura cu refrigeranti naturali, care au performante deosebite. Cred ca anul acesta se vor lansa cateva modele noi de pompa de caldura cu refrigeranti ecologici sau R32. O sa vedem ce noutati mai apar.

catalogul_pompe_de_caldura_automatic_flow_-_pompe_de_caldura-1 (3) (1)

(4) Comentarii

 1. Sarbescu Cristina
  ian. 28, 2019 at 4:25 pm

  Test

 2. Valentin Enache
  mart. 19, 2019 at 5:21 am

  Ce spui Tu este corect, dar până nu văd , nu înțeleg. După aceea nu mai scapi de Ei. Super , sugestiile tale sper să lămurească o parte din Ei.

 3. Adina
  iun. 17, 2019 at 12:01 am

  Buna seara, M-am uitat prin catalogul dvs. Poate ma.puteti ajuta cu o informatie. Ma intereseaza o pompa de caldura pt o suprafata de 65 mp utili.
  Variantele cele mai mici (ca si capacitate si pret) sunt suficiente? Temperatura din camere poat fi controlata independent?
  Multumesc foarte mult!

  • Adrian Sarbescu
   iun. 17, 2019 at 5:07 am

   In principiu da, dar depinde si de izolatie. De obicei pompele au un singur termostat ar trebui o automatizare care sa controleze temperatura independent

Lasă un răspuns