Top centrale termice Hornbach

Program Hornbach

Top centrale termice Hornbach

In primul rand programul Hornbach este: luni – sambata; 8-21; duminica 8 – 19, asta in cazul in care te ai gandit sa te duci sa-ti cumperi o centrala termica.

Din pacate, pe la standul de centrale termice de la Hornbach cam bate vantul, oferta este limitata. Mai multe lucruri gasesti in partea de accesorii si fittinguri. Au chiar si cateva variante de incalzire in pardoseala electrica.

Au trei stranduri, de la trei branduri bine cunoscute, evident Ariston, Bosch si Motan. Cu alte cuvinte nimic nemteste. Chiar daca Bosch are o vorba „German engineered” e made in nu se stie.

Culmea e, ca era si Viessmann dar era pe jumatate pus pe panoul lui Motan si initial am zis ca era ceva de la Motan, dar am observat ulterior ca este modelul Vitodens – 050 la pretul de 4164 de lei. In alte magazine pretul se invarte pe la 3500 de lei.

Din pacate nu mi-au iesit pozele foarte bine si asa ca nu va pot spune preturile exact, oricum nu prea ai de unde alege.

Partea interesanta era ca puteai cumpara modelul expus, iar Viessmann-ul expus era pe la 3500 de lei. Mai erau si alte centrale cu discounturi chiar si de 1000 lei.

Deci daca te intereseaza numai pretul, poti prinde o oferta buna la Hornbach la variantele expuse.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Adrian Sarbescu