Montaj pompa de caldura Mitsubishi comuna Joita

montaj pompa de caldura mitsubishi

Montaj pompa de caldura Mitsubishi comuna Joita

Uite ca am mai montat o pompa de caldura Mitsubishi Zubadan, in judetul Giurgiu. Aici am avut o casa de aproape 300 de metri patrati. Am mers pe un Zubadan de 14 kW cu o rezistenta electrica de 2kW.

Initial sistemul de incalzire a fost gandit pentru o centrala electrica sau pe gaz, dar gazul, sigur nu mai ajunge acolo si varianta cu pompa de caldura isi va scoate banii in 2-3 ani, fata de o centrala termica electrica.

Aici am avut un sistem de distributie conceput pentru radiatoare, dar le-am inlocuit cu ventiloconvectoare pentru o eficienta mai buna a sistemului.

La acest distributie din pacate nu se putea umbla, casa fiind deja terminata, iar schimbarea sistemului de distributie ar fi fost incredibil de dificila.

Acum sa va mai zic cateva lucruri despre Mitsubishi Zubadan. Unitatea externa este extrem de bine lucrata, este foarte solida si masiva. Spre deosebire de competitori, nu s-au zgarcit la componente si materialele sunt din categoria heavy duty.

Partea care nu mi place este ca unitatea interna este foarte mare, iar softul e cam banal. Inca se mai fac setari de pini pe placa de baza si informatiile oferite de pompa sunt minime.

 

 

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Adrian Sarbescu