Am de vanzare cele mai ieftine cleme de fixare taker din Romania

cleme fixare teava incalzire pardoseala taker

Am de vanzare cele mai ieftine cleme de fixare taker din Romania

Am reusit si eu sa am din tot portofoliul asta de produse macar unul care sa fie cel mai ieftin fata de toti competitorii importatorii si furnizori. Am cele mai ieftine clipsuri taker din Romania in momentul de fata, pe stoc, gata de livrare.

Oferta se adreseaza micilor instalatori, cu sau fara pfa care vor sa faca o lucrare de buget, o casuta, o viluta. Aveti contactul meu in stanga, puteti sa-mi scrieti direct pe whats app daca intrati de pe mobil.

Pentru cine nu stie sunt doua sisteme mari de montaj la incalzirea in pardoseala, unul cu celebra placa cu nuturi iar celalalt este cu folie cu caroiaj si clipsuri taker.

Solutia taker este net in avantaj datorita pretului, in primul rand. In realitate placa cu nuturi il ajuta foarte mult pe instalator dar pe client foarte putin. Intradevar, motajul arata foarte bine, dar cine o sa se mai uite sub sapa vreodata?

Problema principala cu placa cu nuturi este pretul, intotdeauna va ramane un produs destul de scump, in primul rand pentru ca este voluminos si are un cost ridicat de transport si asa va ramane intotdeauna.

Placa cu nuturi are pe spate o izolatie din polistiren expandat, deci nu este cel mai rezistent la compresiune, iar variantele cu pret bun au o izolatie mica adica maxim 2 cm de polistiren.

O alta problema este ca de multe ori pe sub pardoseala avem cabluri electrice, coloanele de apa ce nu se incadreaza in acesti doi centimetri de izolatie si ar trebuii sa mai completam cu o izolatie suplimentara.

Un alt aspect este ca izolatia minima de polistiren pe care trebuie sa o avem la parter este de cel putin 3 cm. Placile cu nuturi  cu izolatie de 3 cm au niste preturi de cazi pe spate.

Acest sistem cu nuturi este un sistem de fixare, care in general il ajuta pe instalator sa lucreze singur, pentru ca cel cu taker e un sistem mai mult pentru echipa dar este si mai rapid si mai flexibil.

Mai exista cateva discutii care sustin ca teava este mai bine inglobata in sapa in sistemul taker decat in cel cu nuturi. Oricum nu vreau sa intru in aceasta discutie foarte complexa daca e sau nu mai eficienta. Masuratorile arata ca ar fi cam la fel.

Montajul cu cleme de fixare inlocuieste metoda mai clasica cu plasa de buzau de care se prinde teava cu soricei sau sarmulite, unde timpul de manopera este foarte ridicat.

Cand am cautat pe la noi acest sistem de cleme de fixare ma asteptam sa gasesc niste preturi desturi de bune, dar se pare ca aici se vand clemele cu marja foarte foarte mare. Oricum spre deosebire de placa cu nuturi diferenta ramane semnificativa.

 

Cum calculam necesarul de cleme de fixare?

 

Aici este destul de simplu, vedeti cat metri de teava aveti si impartiti la 0,3 si va rezulta numarul de cleme. Deci de exemplu daca avem 800 de metri de teava / 0,3 =2666 de cleme, rotunjiti la numarul de cleme aflate intr-o cutie. Ale mele au 900 bucati pe cutie.

Se fixeaza cam din 30 in 30 de centimetri dar pe zonele drepte puteti sa le mai rariti.

 

Share this post

Comments (4)

 • Dorje Reply

  ok, si care este pretul?

  noiembrie 1, 2018 at 12:14 am
 • Gelu Reply

  Care este prețul pe cutie

  martie 23, 2022 at 6:54 pm
 • MUGUREL Reply

  Salut ! Se poate un numar de contac? Multumesc !

  iunie 22, 2022 at 9:21 am
  • Adrian Sarbescu Reply

   0736360736

   august 10, 2022 at 7:07 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


You've just added this product to the cart:

Adrian Sarbescu