Top 3 Aer Conditionat Ieftin 2017

Cel mai ieftin aer conditionat 2017

Top 3 Aer Conditionat Ieftin 2017

Tocmai suntem in mijlocul verii si avem nevoie de un aer conditionat ieftin si bun. Cred ca depozitele sunt pline de unitati tip split de aer conditionat inverter ieftin aduse fresh pe container din China.

Aparat de aer conditionat ieftin cu montaj inclus in Bucuresti pe vremea asta nu cred ca o sa gasesti. Daca vrei o varianta fara montaj si mai ieftina de aer conditionat decat cea de tip split de perete, trebuie sa te orietenzi catre o unitate de aer conditionat mobil.

Cine se bate pentru locul intai in Top Aer Conditionat Ieftin 2017?

Am luat in considerare pentru acest top cele mai uzitate puteri de racire, adica unitatile de aer conditionat cu capacitati de 9000 de BTU si cele de 12000 de BTU.

In top aer conditionat ieftin 2017 se inscriu urmatoarele branduri: Chigo, Osaka, Yamato, Gree, Midea, Vortex, Yasido, Kyato, Inventor, Orion, Kumtel.

Cine este castigatorul Top Aer Conditionat Ieftin 2017?

Anul acesta primul loc este castigat de modelul de aer conditionat cu inverter Vortex VAI-T09LCBK 9000 BTU la pretul de 1099 lei pe Marketonline sau la Altex la pretul de 1149,90 lei sau pe eMag la pretul de 1149,98 lei.

Aparat de aer conditionat cu inverter Vortex VAI-T09LCBK 9.000BTU

Foarte greu sa gasim informatii si detalii tehnice, mai ales o fisa tehnica a acestui aparat de aer conditionat, dar nu va speriati este ceva normal la un aer conditionat ieftin.

Nu sunt convins ca se afla in clasa A++ pe racire, pe diverse site-uri l-am gasit in ambele clase. Consumul gasit ar fi de 1090 de W/h. Unitatea interioara are un zgomot de 50 dB. Sunt convins ca face rece, dar cam atat.

Este dotat cu un compresor rotativ no-name cu agent frigorific R410 A, are functia de racire, incalzire, dezumidificare.

Problema cea mai mare cu aerul conditionat ieftin este ca unitatea interioara in general este zgomotoasa, din cauza plasticului ordinar si ventilatorul nu este de cea mai buna calitate, iar consumul electric este mai ridicat. Daca ai ghinionul sa nimeresti o unitate care bazaie de la instalare, o sa vrei sa-ti schimbi AC-ul cat mai curand.

Daca vrei sa dormi cu aerul conditionat deschis aceasta unitate nu este potrivita, incearca o varianta premium. Daca vrei sa racesti o baraca de santier, un container, este unitatea perfecta.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Adrian Sarbescu