Cum sa alegi sistemul de incalzire potrivit pentru spatii comerciale si industriale

Aeroterma industriala

Cum sa alegi sistemul de incalzire potrivit pentru spatii comerciale si industriale

Achizitionarea si instalarea unui nou sistem de incalzire pentru spatiile comerciale si industriale reprezinta o investitie importanta. Decizia pe care o vei lua acum va fi una de durata, trebuie sa te asiguri ca alegi un sistem de incalzire potrivit spatiului tau .Temperaturile scazute isi vor face simtita prezenta, iar tu trebuie sa asiguri din timp confortul optim. 

Daca inca nu ti-ai achizitionat sistemul de incalzire potrivit spatiului tau comercial, este momentul sa iti reamintesc celebra expresie „Winter is coming!”

Iata ce intrebari trebuie sa iti pui inainte de achizitionarea unui sistem de incalzire:

 1. Cat de eficient este sistemul de incalzire?
  Cand te pregatesti sa achizitionezi un aer conditionat pentru un spatiu comercial sau industrial, trebuie sa iei in calcul pierderile de caldura, dar si echipamentele care sunt generatoare de caldura. Astfel, risti sa nu incalzesti tot spatiul uniform. Asigura-te ca alegi sistemul de incalzire potrivit, astfel incat sa incalzeasca uniform, dar in acelasi timp, sa aiba un consum redus de energie.
 2. Cat de repede incalzeste sistemul de incalzire?
  Un alt criteriu pe care trebuie sa il iei in considerare aunci cand achizitionezi un sistem de incalzire pentru hale industriale sau spatii comerciale, este timpul de incalzire. Spatiile mari se incalzesc destul de greu, de aceea, ai nevoie de un sistem de incalzire puternic.
 3. Sistemul de incalzire mentine temperatura constanta?
  Confortul termic este un alt aspect foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un sistem de incalzire pentru o hala industriala sau un spatiu comercial. In cazul acesta, poti folosi termostate pentru ambianta si aparate care sa controleze umiditatea aerului.

Acum ca am stabilit aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de achizitionarea unui sistem de incalzire, iata cateva recomandari:

Generatoare de aer cald cu rezistenta electrica

Reprezinta sistemul ideal pentru asigurarea confortului termic in spatii de dimensiuni mari, spatii comerciale si hale industriale. De asemenea, au o eficienta energetica foarte buna, sunt usor de instalat si elimina cu succes umiditatea excesiva.
Daca esti in cautarea unui generator de aer cald profesional pentru spatiul tau comercial sau industrial, Vollmax iti spune la dispozitie o gama variata de generatoare la cele mai accesibile preturi.

Aeroterma portabila BIP -Powertec-STEEL-mobile-SL-22

aeroterma_portabila_bip_powertec_steel_mobile_sl_22_kw

 • Are doua trepte de putere
 • Ideala pentru incalzirea halelor de productie, birouri si implicit, pentru dezghetarea depozitelor
 • Simplu de folosit si rezistenta la deteriorari mecanice
 • Carcasa din material rezistent impotriva eroziunii

Daca iti doresti o aeroterma industriala, alege dintr-o gama variata de aeroterme industriale din magazinul online Vollmax.

Incalzitoare cu infrarosu

Acest sistem este potrivit pentru incalzirea spatiilor comerciale si pentru incalzirea teraselor. Are protectie impotriva ploii si sunt economice din punct de vedere energetic. Daca nu iti doresti sa incalzesti toata incaperea ci doar anumite zone, incalzitorul cu infrarosu este alegerea perfecta pentru ca este conceput special pentru terasele restaurantelor. Asigura un confort termic imbunatatit clientilor tai si achizitioneaza incalzitorul cu infrarosu pentru tereasa, din magazinul online Vollmax.

Incalzitor cu infrarosii MO-EL Petalo-729

incalzitor-infrarosii_mo-el_petalo_729

 • una dintre cea mai performanta gama de pe piata
 • inaltimea maxima de montaj: 3m
 • se poate monta pe perete, pe tavan sau pe un suport mobil
 • incalzeste o suprafata de 18-24mp
 • produce caldura instantaneu
 • are un consum redus de energie
  Este doar un produs din categoria sistemelor de incalzire cu infrarosu, insa nu trebuie sa te limitezi doar la atat. In functie de bugetul si de nevoile spatiului tau, poti alege produsul potrivit din multitudinea de sisteme de incalzire pe care magazinul online Vollmax ti le pune la dispozitie.

Sisteme de incalzire pentru locuinte

Confortul casei este prioritar si trebuie asigurat din timp, dar cum procedezi cand temperaturile scazute te iau prin surprindere si casa ta nu este echipata corespunzator? Magazinul online Vollmax dispune de o gama variata de sisteme de incalzire potrivite nevoilor tale.
Iata cateva recomandari:

Aeroterma portabila Vortice Caldore

 

aeroterma_portabila_vortice_caldore_1

 •  detine functia antigel, speciala pentru incalzirea unei case rar locuite, o casa de vacanta, de exemplu
 • puterea se regleaza cu ajutorul unui termostat ambiental
 • prezinta trei trepte de putere, cea mai puternica fiind de 2000W
 • pentru o utilizare mai simpla, aeroterma portabila este dotata cu intrerupatoare si comenzi luminescente.

Aeroterma electrica este special conceputa pentru uz casnic si are functia de a creste rapid temperatura, astfel incat sa atingi confortul optim in cel mai scurt timp. Poate fi folosita cu succes si pentru suplimentarea capacitatii de incalzire a sistemelor de incalzire centrala. Daca centrala nu face fata frigului de afara, poti achizitiona o aeroterma portabila pentru a echilibra temperatura.

Cumpara sistemele de incalzire pentru spatii comerciale, terase sau hale industrial, la cele mai accesibile preturi. Vollmax te ajuta sa gasesti sistemul de incalzire potrivit spatiului si nevoilor tale!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adrian Sarbescu